CATERING BRUILOFT

Het is zo ver! U heeft de ware gevonden en u wilt de rest van uw leven met hem of haar doorbrengen. De datum van de bruiloft is geprikt en de uitnodigingen zijn verzonden. U heeft verschillende soorten drank in huis gehaald en de aankleding is bedacht. De bruidstaart is ontworpen en de muziek is uitgekozen. Het enige waar u nog over na moet denken is de catering van uw bruiloft. Op de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk wel dat ook de catering van de bruiloft perfect aansluit op uw wensen. Een bruiloft is een dag van uw leven die u nooit meer zult vergeten. Daarom moet alles onvergetelijk zijn. Dat geldt niet alleen voor de kleding van het bruidspaar, de aankleding van het feest of het aantal mensen dat er aanwezig is; het eten dat geserveerd wordt op deze dag is net zo belangrijk.

Geen zorgen met onze bruiloft catering

Wij zijn er graag voor u om op uw dag de catering zorgeloos te laten verlopen. Met een grote verscheidenheid aan gerechten kunnen wij voor ieder wat wils serveren. Wij zorgen niet alleen dat de gerechten op je bruiloft worden afgeleverd, wij zorgen er ook voor dat de benodigde spullen op de plek van uw bruiloft worden opgebouwd en uitgestald. Borden, bestek, voorrijkosten en personeelskosten zijn hierbij inbegrepen. Er zal ook een kok aanwezig zijn die de gerechten van het buffet zal uitleggen. Dit alles al vanaf €14,50 per persoon. Er is werkelijk niets waar u zorgen over hoeft te maken.

Diner catering op uw bruiloft

catering bruiloftOf u nu een bruiloft in loungesfeer, bruiloft met discovloer of een boerenbruiloft geeft, als we aan eten op een bruiloft denken, denken we al gauw aan een diner. Een diner heeft als voordeel dat het een chique uitstraling heeft en het eten verloopt kalmer doordat mensen niet hoeven rond te lopen. Het kan echter wel langer duren voordat iedereen geserveerd is. Een ander bijkomend voordeel is dat je op voorhand de gasten het eten kan voorschotelen bij het versturen van de uitnodiging, mits je daar al over hebt nagedacht. Ook onze Indonesische gerechten kunnen als diner worden geserveerd. Wij hebben dankzij ons eetcafé ruime ervaring met het opdienen en serveren van gerechten. Daarnaast beschikken wij over alle apparatuur en materialen.

Buffet catering

In een informele omgeving heeft u de optie om een buffet te serveren. Dit zorgt ervoor dat gasten gezellig met elkaar kunnen praten terwijl iedereen langs het buffet schuifelt. Als u een buffet verzorgt of laat verzorgen, denk u al snel aan diverse vleessoorten, garnituren, verschillende salades en veel sauzen. Een kleurrijk en divers buffet hoeft helemaal niet duur te zijn. Een buffet kan echter nadelige gevolgen hebben als het niet goed is geregeld vanwege de locatie of door de cateraar. Wij kunnen, geheel naar uw wens, onze catering in de vorm van een buffet serveren.

Indische catering op uw bruiloft

In plaats van een buffet kunnen wij ook een heerlijk Indisch diner verzorgen met verschillende rijsttafels, rijstschotels en andere lekkernijen. Uw gasten zullen wij verwennen met overheerlijke en authentieke Indische gerechten, zodat ook het eten nooit vergeten zal worden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.