Javaans Eetcafe Indo Food

Catering Bruiloft

Catering bruiloft

Voor elke bruiloft perfecte catering

U heeft een datum gekozen voor de mooiste dag van uw leven en start uiteraard direct met plannen! Ook de catering voor een bruiloft moet perfect zijn. Misschien bent u wel verzot op de Indische keuken en wilt u graag uw gasten verwennen met traditionele Indische gerechten. Dan bent u bij De Indische catering aan het juiste adres!

Met onze passie voor de Indische keuken en onze gastvrijheid maken wij graag elke bruiloft extra speciaal met onze catering.  Onze catering mogelijkheden bestaan niet alleen uit de lekkerste gerechten, maar ook uit:

  • Borden en bestek.
  • Op- en afbouw.
  • Benodigd personeel, zoals een kok.

Wij begrijpen ook dat elke bruiloft uniek is. Daarom zijn onze mogelijkheden ook uitgebreid. Van Indische hapjes tot complete zes gangen diners, alles is mogelijk. Uiteraard kunt u naast onze standaardpakketten kiezen voor pakketten op maat. Wij werken graag op maat en gaan graag met u in gesprek over uw voorkeuren. Uiteraard denken wij ook graag mee over uw budget en dieet.  Al vanaf € 16,50 kunt u bij ons een complete catering afnemen.

Wij hanteren een transparant prijzensysteem. Onze prijzen zijn inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Op- en afbouw.
  • Personeel.
  • Voorrijkosten.
  • Kok bij het buffet.

U staat dus nooit voor onverwachte kosten achteraf. Daarmee leveren een complete service voor elke bruiloft. Niet alleen lekker eten, maar ook een compleet pakket met een transparante prijs.

Diner catering op uw bruiloft

Of u nu een bruiloft organiseert in loungesfeer of met een boerenthema, als we aan het eten op een bruiloft denken, denkt iedereen al snel aan een diner. Bijkomend voordeel is dat een diner een chique uitstraling heeft. Ook verloopt het eten kalmer doordat uw gasten niet rondlopen. Ook onze Indische gerechten kunnen worden geserveerd in deze vorm. Wij hebben dankzij ons eetcafé ruime ervaring met het opdienen en serveren van de lekkerste Indische gerechten. Uiteraard hebben wij alle mogelijkheden in huis om dit voor u mogelijk te maken.

Buffet catering voor uw mooiste dag

In een informele omgeving heeft u de optie om een buffet te serveren. Dit zorgt ervoor dat gasten gezellig met elkaar kunnen praten terwijl iedereen langs het buffet schuifelt. Als u een buffet verzorgt of laat verzorgen, denk u al snel aan diverse vleessoorten, garnituren, verschillende salades en veel sauzen. Een kleurrijk en divers buffet hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij kunnen, geheel naar uw wens, onze catering in de vorm van een buffet serveren.

Informatie over catering op uw bruiloft door de Indische cateraar

Wij verzorgen graag de catering op uw bruiloft. Wij serveren de lekkerste rijsttafels en rijstschotels. Ook de lekkerste Indische hapjes zijn mogelijk. Wij verrassen graag uw gasten en dragen onze passie voor de Indische keuken over. Wij willen graag bijdragen aan een dag die u nooit zult vergeten. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Of vraag een offerte op via deze link.