Javaans Eetcafe Indo Food

Catering Drenthe

Javaans Eetcafe Indo food

Indonesische Catering Drenthe

Heerlijke catering met Javaanse gerechten in Drenthe boeken? Het Javaans Eetcafé Groningen is een betrouwbare en ervaren cateraar in Drenthe. Sinds 2000 verzorgen wij wekelijks diverse catering voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om een verjaardag of een groots evenement. Wij verzorgen voor een vast bedrag per persoon een uiterst smakelijke catering!

De Indische Catering in Drenthe

In onze traditionele Indische keuken wordt al het eten op een klassieke manier bereid, met heerlijke kruiden die onze gerechten de lekkere Indische smaak geven. Met onze catering kunt u alle kanten op. We kunnen de catering compleet op maat verzorgen, maar u kunt ook kiezen voor een standaard inhoud voor een voordelige prijs per persoon. 

 

Hoe ziet onze catering eruit? 

We laten u en uw gasten graag kennis maken met al het lekkere van ons Javaans Eetcafé. Denk hierbij aan onze uitgebreide rijstschotel, die u zeker eens in ons restaurant geproefd moet hebben. We verwennen gasten met gerechten zoals verse nasi rames met kruiden, malse stukjes sateh en bijgerechten zoals sambal, kroepoek en seroendeng. Bij onze catering is altijd een medewerker aanwezig voor de op- en afbouw van de catering. Tijdens het evenement legt hij of zij graag het een en ander uit over de gerechten. 

Of u nou op zoek bent naar een cateraar voor een groots evenement of een catering op een feestje of jubileum: wij zorgen voor heerlijke gerechten op maat.

Alles inclusief

Javaans Catering Drenthe onderscheidt zich door een eenvoudig kostenplaatje aan te bieden. Al onze prijzen zijn inclusief, er komen geen kosten meer overheen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Inbegrepen is:

  • Borden en bestek
  • Op- en afbouwen buffet
  • Een kok bij het buffet voor uitleg
  • Voorrijkosten
  • Personeelskosten

Prijzen Indische Catering Drenthe

Vanaf 20 personen serveren wij de lekkerste Indische Catering. De catering verzorgen wij compleet met tenten, handig bij een bruiloftsfeest buiten, of op een locatie naar wens. Catering is mogelijk vanaf €18,00. p.p. inclusief borden, bestek, servies, personeel en servetten.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hopen uw catering te mogen verzorgen!