Catering festivals

Indische catering op festivals

Betaalbare, gemakkelijke en lekkere Indische catering op uw festival? Wij, van De Indische catering uit Groningen, bieden een ruim assortiment aan heerlijke Indische hapjes en gerechten aan voor uw gemak. Wij serveren op grotere en kleinere festivals.
Uiteraard is geen enkel festival compleet zonder de nodige versnaperingen. Door onze cateringsmogelijkheden, eventueel met foodtruck, bespaart u uren werk en tijd om lekkere gerechten en hapjes voor te bereiden. Daarnaast verleiden onze geuren uw gasten zeker om onze lekkere gerechten te proeven.

Diverse cateringsmogelijkheden voor festivals

De Indische catering biedt een ruim assortiment Indische lekkernijen aan voor uw evenementen. Bij ons staat u centraal en daarom passen wij onze catering aan op uw wensen. Wij serveren van hapjes tot complete gerechten en daardoor is er voor ieder wat wils.

Wij begrijpen als geen ander dat catering op een festival veel werk is. Daarom schieten wij u graag te hulp met onze kennis en passie voor de Indische keuken. Daarnaast hanteren wij een transparant prijzensysteem. U staat dus niet voor kosten achteraf. U krijgt dus voor een vriendelijk prijs complete catering op uw festival die volledig naar wens is.

Onze festival catering is inclusief:

  • Op- en afbouw.
  • Personeelskosten.
  • Voorrijkosten.
  • Een kok en kundig personeel.
  • Borden en bestek.

Foodtruck catering voor festivals

Tegenwoordig zien we veel foodtrucks op festivals terug. Het zijn ware eyecatchers voor elke festival. Ook wij hebben twee foodtrucks ter beschikking, waaronder ‘The Big Red’. Deze gerestaureerde materiaalwagen uit 1968 van de brandweer is omgebouwd tot een Javaans eetcafé op wielen. Met een bar en eigen keuken worden hier de lekkerste Indische gerechten voor u geserveerd. Daarbij serveren wij graag een lekker biertje, wijntje of een echte Italiaanse espresso uit onze bar. Doordat onze foodtruck is voorzien van alle gemakken, zal het uw gasten aan niets ontbreken.

Duurzame catering op elk festival

Wij zijn ons bewust van de belasting op het milieu. Wanneer we catering leveren op locatie, zoals een festival, belasten wij het milieu. Daarom willen wij zo verantwoord mogelijk ondernemen. Wij serveren onze gerechten daarom op biologisch afbreekbaar materiaal. Ook gebruiken wij zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten.

Op zoek naar festival catering? Neem contact op.

Wilt u graag meer informatie over onze festival catering? Neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard beantwoorden wij graag uw vragen en geven met plezier meer informatie over ons hapjes en gerechten. U mag ook contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. We hopen u snel te mogen verblijden met onze service.