CATERING FRIESLAND

Het Javaans Eetcafé Groningen is ontstaan in Groningen. Onze gastvriendelijkheid en liefde voor de Indische keuken delen wij inmiddels ook buiten Groningen. Met Indische catering door het hele land heen, verzorgen wij iedereen een lekkere ervaring, maar ook mooi compleet feest.

Catering voor elk feest in Friesland

Op zoek naar een cateraar voor een evenement, feest, jubileum of bedrijfsfeest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze ervaring, kennis en lekkere Indische gerechten maken wij graag uw feest compleet.

U kunt de Indische Catering inhuren voor diverse feesten, zoals:

Met onze cateringsbus door heel Friesland

We leveren niet alleen de lekkerste gerechten op locatie met onze catering. We leveren onze catering graag in stijl. Met onze cateringsbus komen wij bij u op locatie. Deze bus is voorzien van een keuken, biertap, maar ook een espressobar. Lees hier meer over onze cateringsbus.

catering-friesland

Kosten van onze catering

We hanteren een eenvoudig systeem voor onze catering. Op deze manier zijn alle kosten overzichtelijk. De prijzen zijn altijd inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Op- en afbouwen van het buffet.
  • Een kok bij het buffet.
  • Voorrijkosten.
  • Personeelskosten.

Op onze menukaart vindt u rijstschotels en rijstschotels. Deze zijn allemaal geschikt voor catering.

Tevens zijn wij ook official catering service point. Wij verzorgen graag uw Indische avond vanaf 20 personen. Uw Indische avond is compleet met tenten of op uw locatie; dit is al mogelijk vanaf 16,50. p.p. inclusief borden, bestek, servies en servetten.

Catering op locatie in Friesland met net even dat extra

Huurt u ons in voor een bruiloft of ander evenement? Dan denken wij graag met u mee. Bent u bang dat het gaat regenen of dat er onvoldoende plek is op de locatie? Wij helpen u graag met extra zitplaatsen of tenten. Met onze contacten maken wij elk feest compleet.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze cateringmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.