Catering Leeuwarden

Catering Leeuwarden door Javaans Eetcafé

Zoekt u lekkere, voordelige en verrassende catering in Leeuwarden? Javaans Eetcafé verzorgt al lange tijd catering in de Noordelijke provincies en verblijdt u graag met allerlei lekkere gerechten tijdens een smakelijke catering. Onze prijzen zijn voordelig en all-inclusive.

Catering Leeuwarden

Catering op elke locatie in Leeuwarden

Of het nu om een groots evenement gaat of een verjaardag: elke locatie is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat we met de cateringbus bij u langskomen en het tot een groot succes maken.

De gerechten voor uw feest of evenement kunt u zelf naar wens aanpassen. Onze menu’s niet helemaal naar uw wens? Laat het weten, we helpen u graag!

Heerlijke Indische catering

De gerechten van onze catering zijn authentiek en staat bekend om zijn heerlijke smaak. Wij zijn niet zoals andere cateraars, met onze unieke gerechten wordt uw verjaardag, jubileum of personeelsfeest een groot succes.

We serveren Indische rijsttafels, rijstschotels, soepen en verschillende nagerechten. 

Proef onze authentieke smaken

Verras uw gasten met onze authentieke smaken. Vanuit ons Javaans Eetcafé werken wij met heerlijke Indische gerechten en deze smaken voeren we graag door in onze catering.

Bij onze catering serveren we meerdere soorten rijst zoals onze gele geluksrijst en pikante gebakken rijst. Daarnaast vindt u bij ons verschillende vleesgerechten zoals ayam karry (kip kerrie met bamboe scheuten) en babi ketjap (mager geroosterd varkensvlees).

Kosten van catering in Leeuwarden

Naast onze standaardpakketten kunnen wij ook geheel op maat leveren. De kosten van onze catering zijn inclusief:

  • Borden, bestek en servetten
  • Voorrijkosten
  • Medewerker die uitleg geeft over de gerechten
  • Op- en afbouw
  • Afwas

Catering op maat met onze foodtruck

Wij zijn die unieke cateraar die u zoekt! We kunnen op locatie alles zelf op- en afbouwen. Wanneer het regent nemen wij graag tenten mee. Een unieke ervaring bieden? Dan komen we graag langs met onze foodtruck: de Indische Cateringsbus. Een echte eye-catcher die zeker niet onopgemerkt blijft. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor uw evenement. Wie weet zien we u binnenkort in Leeuwarden!