Bent u op zoek naar een unieke cateraar in Overijssel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In 2000 opende Javaans Eetcafé Groningen zijn deuren. Wij wilden graag onze gastvrijheid en unieke gerechten delen met heel Nederland. Daarom zijn wij ook gestart met Indische Catering op locatie.

We leveren onze unieke catering op allerlei locaties in Nederland. Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel, wij komen graag naar u toe!

Wij verzorgen Indische catering Overijssel bij:

catering overijssel

Onze catering is altijd op maat. Wij begrijpen maar al te goed dat elk evenement of feest uniek is. Daarom bespreken wij met u een passend plan.

Prijzen catering in Overijssel

Om de kosten voor catering overzichtelijk te houden, hanteren wij een eenvoudig systeem. U kunt de prijzen van rijsttafels en rijstschotels op onze menukaart bekijken. Deze prijzen hanteren we ook voor catering. Deze prijzen zijn inclusief:

  • Personeelskosten.
  • Een kok bij het buffet voor uitleg etc.
  • Voorrijkosten.
  • Borden en bestek.
  • Op- en afbouwen buffet.

Javaans Eetcafé Groningen is een ‘official catering service point’. Wij kunnen een compleet verzorgde Indische avond vanaf 20 personen verzorgen. Dit wordt compleet met tenten of op uw locatie verzorgd met prijzen vanaf €16,50.

Een uniek menu voor elke catering

Onze catering heeft standaardpakketten, maar u kunt ook een menu zelf samenstellen. Zo krijgt u een uniek menu bij uw catering.

Unieke catering in Overijssel

Onze catering is niet alleen uniek vanwege onze gerechten. Wij leveren absoluut geen standaard catering. We komen graag met onze cateringsbus bij u langs. Dit is ook direct een ware eyecatcher.

Daarnaast doen wij graag een stapje extra voor elke klant. Heeft u hulp nodig met bijvoorbeeld een tent? Dan zetten wij graag onze contacten in om u te helpen.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.