Javaans Eetcafe Indo Food

Catering verjaardag

Javaans Eetcafe Indo food

Catering verjaardag tips

Een goede catering is een essentieel onderdeel van het vieren van een verjaardag. Helaas vergt een constante stroom aan hapjes veel tijd in de keuken, terwijl u deze tijd liever samen met uw gasten doorbrengt. U bent aan het werk terwijl de rest plezier maakt en dat op úw verjaardag. Wat zou u kunnen doen om toch samen met uw gasten van een heerlijke Indische catering op uw verjaardag te kunnen genieten?

U kiest er toch voor om de catering zelf te verzorgen. Nu u in het middelpunt van de belangstelling staat krijgt u immers de kans om uw kookkunsten aan al uw vrienden en familie te laten zien. Hierbij moet u op een aantal zaken letten als u de catering op uw verjaardag zelf in handen wilt nemen. Logisch, maar heel essentieel is dat u genoeg eten inkoopt, want stel nou dat uw gasten zonder hapjes komen te zitten. Dat kan niet de bedoeling zijn! Om toch samen met uw gasten van de gecaterde gerechten te genieten kunt u een buffet verzorgen in plaats van een stroom aan hapjes. Hierbij is een goede voorbereiding van belang, zeker als het om vele gerechten gaat die u niet in één dag kunt bereiden. Maak hiervoor een inschatting aan de hand van het aantal hapjes en gerechten dat u van plan bent te cateren. Een open keuken kan een bijkomend voordeel zijn, omdat u zo kunt communiceren met uw gasten terwijl u het eten maakt. Let er wel op dat u niet teveel afgeleid wordt!

Indische catering op uw verjaardag verzorgen

Die ene speciale dag in het jaar nadert en u heeft nog steeds niets geregeld wat betreft eten en drinken? Javaans Eetcafé Groningen verzorgt eten geheel in Indische stijl en kan hierbij een aanzienlijke hoeveelheid werk uit uw handen nemen. Deze catering kunt u door ons op uw verjaardag laten verzorgen vanaf 20 personen. Een luxe rijsttafel, een satéschotel of tembuka zijn gerechten waar u aan moet denken die wij voor u kunnen bereiden.