Foodtruck Groningen

Foodtruck Groningen

In ons Javaans eetcafé delen wij onze passie en kennis van de Indische keuken. Naast ons restaurant leveren wij ook catering op locatie met foodtrucks. Vanuit onze foodtruck serveren wij de lekkerste Indische gerechten door heel Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Een foodtruck is geschikt voor allerlei feesten en evenementen, zoals verjaardag, bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea.

Onze foodtruck

Onze foodtruck ‘The Big Red’ is een gerestaureerde materiaalwagen van de brandweer. De truck is omgebouwd tot cateringswagen. De foodtruck bevat een eigen keuken, bar en Italiaans espressobar. Daarnaast heeft de truck een aantal leuke details, zoals de bar met oude koperen opstandpijp en straalpijp als tap. The Big Red is een ware eyecatcher en wij weten uit ervaring dat onze foodtruck veel leuke reacties oplevert.

Onze cateringsmogelijkheden met de foodtruck

De cateringsmogelijkheden van onze foodtruck zijn eindeloos. Natuurlijk staan onze Indische gerechten centraal. Wij serveren van hapjes tot aan complete zes gangen diners, geserveerd met exclusieve wijnen, of een lekkere espresso toe uit onze Italiaanse espressobar. Het is allemaal mogelijk.
Wij hanteren een transparant prijzensysteem, zodat u niet voor onverwachte kosten achteraf staat. U mag een complete catering verwachten vanuit onze foodtruck. Onze catering is inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Kok en kundige personeel voor uitleg van de gerechten.
  • Op- en afbouw.
  • Voorrijkosten.
  • Personeelskosten.

Waar rijdt onze foodtruck heen?

Bent u nieuwsgierig geworden of wij ook bij u op locatie komen met onze foodtruck? Wij verzorgen catering met onze truck in:

  • Groningen.
  • Drenthe.
  • Friesland.
  • Overijssel.

Duurzaam feest met onze foodtruck

Wij begrijpen dat onze foodtruck een belasting levert op het milieu. Wij willen graag zo verantwoord mogelijk ondernemen. Daarom maken wij gebruik van biologische en fairtrade producten en serveren onze Indische gerechten op biologisch afbreek materiaal.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een foodtruck voor uw evenement of feest? Wij serveren graag onze Indische gerechten vanuit onze foodtruck. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of een offerte.