Wilt u graag een foodtruck voor een feest of evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Javaans Eetcafé Groningen brengt unieke Indische gerechten op locatie met zijn foodtruck. 

De populaire foodtruck in Groningen 

Vanuit ons Javaans Eetcafé in Groningen zijn wij gestart met catering. Dankzij onze foodtruck leveren wij op alle locaties in Groningen de lekkerste Indische gerechten. 

Tegenwoordig zien we steeds meer foodtrucks. Niet alleen op festivals of grote evenementen staan foodtrucks, Ze staan ook steeds vaker op de hoek van de straat. De charme van vers bereid eten in een foodtruck trekt steeds meer mensen. Daarom worden foodtrucks ook steeds vaker ingeschakeld bij feesten, zoals verjaardagen en jubilea. Dit biedt catering op locatie, maar ook een echte eye catcher die het feest nog meer opleukt.

De foodtruck van het Javaans eetcafé Groningen

Onze foodtruck heet de ‘The Big Red’. De foodtruck is een gerestaureerde materiaalwagen van de brandweer. De truck is omgebouwd tot cateringswagen. Met een eigen keuken, bar en italiaanse espressobar komen de gasten met deze foodtruck niets te kort. Daarnaast heeft onze foodtruck leuke details, zoals een bar met koperen opstandpijp en straalpijp als tap. Een ware eyecatcher op elk feest of evenement. Uit ervaring weten wij dat onze foodtruck veel leuke reacties opleveren. Uiteraard met de lekkerste Indische gerechten.

Foodtruck Groningen

Onze cateringsmogelijkheden met de foodtruck

De cateringsmogelijkheden van onze foodtruck zijn eindeloos. Natuurlijk staan onze Indische gerechten centraal. Wij serveren van hapjes tot aan complete zes gangen diners, geserveerd met exclusieve wijnen, of een lekkere espresso toe uit onze Italiaanse espressobar. Het is allemaal mogelijk.

Kosten foodtruck Groningen 

Wij hanteren een transparant prijzensysteem, zodat u niet voor onverwachte kosten achteraf staat. U mag een complete catering verwachten vanuit onze foodtruck. Onze catering is inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Kok en kundige personeel voor uitleg van de gerechten.
  • Op- en afbouw.
  • Voorrijkosten.
  • Personeelskosten.

Gerechten uit onze foodtruck

Onze cateringsbus serveert diverse Indische gerechten, zoals:

  • Ajam karry snack.
  • Saté.
  • Babi ketjap snacks.
  • Rendang.
  • Complete rijstschotels.

Satéh

Waar rijdt onze foodtruck heen?

Bent u nieuwsgierig geworden of wij ook bij u op locatie komen met onze foodtruck? Wij verzorgen catering met onze truck in:

Duurzaam feest met onze foodtruck

Wij begrijpen dat onze foodtruck een belasting levert op het milieu. Wij willen graag zo verantwoord mogelijk ondernemen. Daarom maken wij gebruik van biologische en fairtrade producten en serveren onze Indische gerechten op biologisch afbreek materiaal

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een foodtruck voor uw evenement of feest? Wij serveren graag onze Indische gerechten vanuit onze foodtruck. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of een offerte.