Javaans Eetcafe Indo Food

Over ons

De Javaan indo food

Indonesisch uit eten in Groningen

Over Ons

Indonesisch restaurant

Wanneer u ons Indisch restaurant binnenloopt zullen u een aantal dingen opvallen: de ruim driehonderd houten tempelwachters die zorgen voor een evenwichtige sfeer. Tevens vindt u bij ons een authentieke Indische houten prauw. Maar het belangrijkste is lekker traditioneel Indonesisch eten en geweldig verwend te worden door onze gastvrije en vriendelijke bediening.

In onze fijne keuken wordt eten op de traditionele Indonesische wijze bereid, met grove kruiden waarvan de geuren u tegemoet komen. U kunt zelf meekijken in onze open keuken. Onze koks laten graag zien wat ze kunnen met onze hoogwaardige ingrediënten. Kortom, er is teveel te beleven om op te noemen. Wij nodigen u dan ook graag uit in ons eetcafé om kennis te komen maken met echte authentieke Indische gerechten.

Over Ons

Feesten, partijen, catering en evenementen

Ons eetcafé is ook uitermate geschikt voor een bruiloft, promotiefeest, verjaardag of personeelsfeest tot 175 personen. Wij kunnen uw feest of evenement verzorgen door middel van een traditionele Indische catering op locatie.

Het Javaans Eetcafé is tevens een official catering service point, met andere woorden wij verzorgen cateringen vanaf 20 personen in geheel Indische stijl en voor elk budget in overleg. 

Ook verzorgen wij cateringen in GroningenDrenthe en Friesland. Na je wandeling of fietstocht kun je overdag terecht voor een kop koffie, lunch en een borrel. ’s Avonds serveren wij gerechten uit de traditionele Indonesische keuken.